Jyväskylän Vuokra-asunnot ja välittäjät

 
 

 

VVO Vuokra-asunnot Jyväskylä

VVO :lla on vuokra-asuntoja 50:llä eri paikkakunnalla ympäri Suomea, yhteensä asuntoja on yli 38 000 kpl. Jyväskylässä VVOn vuokra-asuntoja on tarjolla eri puolilla kaupunkia.

VVO:n vuokra-asunnot ovat joko vapaarahoitteisia tai arava- ja korkotukilainalla rakennettuja vuokra-asuntokohteita. Voit itse valita mitä asuntoja haet - mikäli haet asuntoa arava- ja korkotukilaina kohteista (joiden asukasvalinta perustuu tarveharkintaan), kysytään vuokra-asuntoa hakiessasi myös tuloihin ja varallisuuteen liittyviä tietoja. Jos haet ainoastaan vapaarahoitteista asuntoa, ei vastaavia selvityksiä tarvita.

Sopivia vuokra-asuntoja voit etsiä VVO:n kotisivuilla käyttäen omia valintakriteereitäsi; paikkakunnan, alueen, asunnon koon, vuokratason jne. suhteen. Valintakriteeri täyttävät asunnot saat halutessasi näkyviin myös karttakuvaan piirrettynä.

Jyväskylässä oli esittelyn tekohetkellä vapaana vuokra-asuntoja 14 kappaletta eri puolilla kaupunkia, kokoluokiltaan yksiöistä 3h:n asuntoihin. Vuokra-asuntoja oli tarjolla sekä vapaarahoitteisissa- että korkotukikohteissa.

Yhteystiedot

VVO-kotikeskus / Jyväskylä
Avoinna ma-pe 8.30-15.30

puh. 020 508 4160
fax. 020 508 4176

sähköposti: jyvaskyla@vvo.fi

Osoite

Väinönkatu 15, 40100 Jyväskylä

Lähde

http://www.vvo.fi/

Sijainti kartalla
Näytä suurempi kartta


Takaisin vuokra-asunnot Jyväskylä kotisivulle.

Kun muutat uuteen vuokra-asuntoon muista tehdä muuttoilmoitus postissa .


Muuttajan muistilistaa

  • hanki muuttoapu ja -auto
  • internet yhteyden siirto
  • tee uusi sähkösopimus
  • tarkista kotivakuutuksesi riittävyys uuteen asuntoosi